VASCULAR GENETIX

A Vascular Genetix, mint a Vascular Diagnostics kiemelt egysége Magyarország jelenleg legnagyobb szakmai tudású és tapasztalatú szakembereivel és régiónk legfejlettebb eszközparkjával rendelkező genetikai laborszolgáltató. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a minőségbiztosításra, ezért pontos és megbízható üzleti partnerként tudjuk segíteni megbízóinkat. A célunk, hogy versenyképes alternatívát jelentsünk azon páciensek, szakemberek, egyetemi és ipari megrendelőink számára, akik megbízható partnert keresnek a genetikai labordiagnosztikai igényeikhez. Automatizált munkafolyamataink, valamint kiemelt minőségügyi fókuszunk gyors, megbízható és kiszámítható eredményközlést nyújt az ügyfeleink számára. Kollégáink komoly tapasztalattal rendelkeznek a molekuláris genetika, a labordiagnosztika, illetve az egészségügyi üzletfejlesztés területén.

TECHNOLÓGIAI HÁTTÉR

A Vascular Genetix 1400+ négyzetméteres genetikai diagnosztikai és kutató laboratóriumai Magyarország legmodernebb, teljes egészében automatizált, nagy áteresztőképességű, új generációs genomszekvenáló (NGS) infrastruktúrája, amely a legújabb technológiák felhasználásával a minták kutatási és diagnosztikai célú vizsgálatának minőségbiztosított, standardizált, gyors és az eddigieknél költséghatékonyabb elvégzésére jött létre.

A laboratóriumba beérkező minták egyedi azonosítót ún. barcode-ot kapnak, amelynek automatizált beolvasása végig azonosítja azt. Ezt követően a teljes munkafolyamat robotizált, azaz a nukleinsav extrakció és könyvtárkészítés, a minőségellenőrzés, szekvenálás, a minta archiválása majd a bioinformatikai feldolgozása emberi beavatkozás nélkül történik.

Nyers biológiai minták, illetve izolált DNS vagy RNS minták feldolgozása, az ún. könyvtárkészítés, a svájci TECAN cég legújabb, emberi beavatkozást nem igénylő, a NuQuant technológiával integrált minőségellenőrzésre is képes DreamPrep NGS folyadékkezelő robotjának segítségével történik. A minták nagysebességű mozgatását a munkaállomások, pl. a beépített PCR készülék, mágneses szeparátor, folyadékkezelő, hűtő, rázó vagy az optikai modul között robotkarok végzik.

A mintákból elkészített szekvenáló könyvtárak normalizálásáért, poolozásáért, végső hígításáért egy másik TECAN folyadékkezelő robot a felelős. Amennyiben nagy áteresztőképességre van szükség, ez az automatizált készülék mérheti össze a könyvtárakat a kvantitatív és kvalitatív analízishez, vagyis a csúcstechnológiás microplate reader, illetve elektroforézis készüléken történő minőségellenőrzéshez.

Az elkészített minták újgenerációs szekvenálását az Illumina legnagyobb genomszekvenáló platformján, a NovaSeq 6000 készüléken végezzük el, amely akár teljes humán genomok populáció szintű analízisét is lehetővé teszi. A NovaSeq 6000 mellett, in vitro diagnosztikus vizsgálatokhoz az FDA által is elfogadott, az Illumina CE-IVD minősítésű platformjait, a NextSeq 550Dx, illetve MiSeqDx készüléket használjuk. Kiemelt, de nem teljes palettánk a következő: Teljes Genom Szekvenálás (WGS), Teljes Exom Szekvenálás (WES), Génpanel Szekvenálás, Génexpressziós Profilozás, Mély Transzkriptómia, Kis RNS szekvenálás, Metilóma Szekvenálás.

Molekuláris biológusaink és bioinformatikusaink képesek a nagyteljesítményű helyi Dragen, illetve távoli platformokon futó bioinfomatikai szolgáltatásainkon mind de-novo szekvenálásokat, mind ismert targetű szekvenálásokat, azok – az ügyfél igénye szerint – gyakorlatilag bármilyen mélységű analízisét (beleértve egészen a humán klinikai diagnózist támogató kiértékelésig) elvégezni.

KIEMELT SZAKEMBEREINK

Prof. Dr. Lakatos Péter (PhD, DSc) – a Vascular Diagnostics orvosigazgatója, a Semmelweis Egyetem Belgyógyászati és Onkológiai Klinikájának stratégiai igazgatóhelyettese. Endokrinológus, belgyógyász, 300-nál több szakmai cikk szerzője, számos orvostechnikai fejlesztés mellett nevéhez fűződik Magyarország egyik legrégebb óta működő genetikai laboratóriuma is az Egyetemen.

Dr. Kósa János (PhD) – laboratórium igazgató, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik rutin- és kutatási molekuláris genetikai projektek futtatásában, 14 éven keresztül alapítója, labor- és ügyvezetője volt hazánk első magán genetikai laborszolgáltatójának, jelenleg a VGx mellett a Semmelweis Egyetem Belgyógyászati és Onkológiai klinika tudományos főmunkatársa.

Dr Tobiás Bálint (PhD) – VGx diagnosztikai laboratóriumának igazgatóhelyettese, immáron egy évtizedes tapasztalata van molekuláris genetikai laboratórium szakmai működésének szervezésében és fenntartásában. Jelentős munkát fektetett – a hazai és nemzetközi szinten is egyedülálló – pajzsmirigydaganatokat dignitását előrejelző génpanel kidolgozásába. Nagy jártassággal rendelkezik az újgenerációs prenatális és onkológiai genetikai vizsgálatok területén is.

Dr. Árvai Kristóf (PhD) – VGx Szekvenáló unit vezetője, 2010-től a humán diagnosztikai NGS területén dolgozik, gyakorlatilag az összes létező platformon dolgozott, nevéhez fűződik hazánk első klinikai körülmények között működő NGS rendszerének kialakítása (2012-), eljárásainak, QA-jának és kiértékeléseinek folyamatos fejlesztése és futtatása.

Dr. Pikó Henriett (PhD) – VGx Citogenetikai és általános genetikai egységének vezetője. Magyarország vezető citogenetikai szakértője, nevéhez számos ezirányú fejlesztés hazai – többek között a nagyfelbontású digitális kariotipizálás – meghonosítása. Vezetése alatt fut minden, nem szekvenálási alapon működő vizsgálat a Vascular Csoporton belül.

Dr. Bihari Zoltán (PhD) – VGx NGS laboratóriumának vezetője, hazánkban az egyik, ha nem a legnagyobb gyakorlati tudású Illumina szekvenálási szakértője, korábban az Illumina cég applikáció specialistája, a salzburgi tartományi NGS laboratóriumának vezetője, a Bay Zoltán Alapítvány Metagenomikai osztályának vezetője. Nemzetközi szinten is jelentős tudással rendelkezik különböző kapacitású (a legkisebbtől a NovaSeq platformokig) NGS rendszerek kialakításában, rutindiagnosztikai és kutatási célú napi üzemeltetésében.

REFERENCIÁK

A Vascular Csoport Magyarországon belül igen széleskörű privát és állami (akár NEAK finanszírozott) kapcsolatrendszerrel, és napi diagnosztikai és/vagy kutatási együttműködéssel rendelkezik. Gyakorlatilag az összes kórházzal, több laborszolgáltatóval, kutatóhelyekkel és az Országos Vérellátó Szolgálattal áll szoros kapcsolatban.

VIZSGÁLATAINK

Vizsgálataink a mintavételi díjat tartalmazzák, kivéve nyálminta esetén, amelynek plusz költsége 7.000 Ft.

Vizsgálat neve Kategória Lakossági ár (Ft) Idő (mnap)
Általános ügyviteli díj

Amennyiben az adott vizsgálat esetében külön nem definiált, akkor az általános ügyviteli díj összege. Amennyiben a vizsgálat díj ennél alacsonyabb, úgy az ügyviteli díj a vizsgálat árának 100%-a. Nem visszatéríthető

Egyéb díjak 30 000 n/a
A genetikai vizsgálatok elvégzéséhez szükséges nyálmintavétel (ha az adott tesztnél lehetséges) Mintavétel 7 000 n/a
Panorama Plus prenatális teszt NIPT vizsgálatok 189 000 7-10
Panorama +22q prenatális teszt NIPT vizsgálatok 209 000 7-10
Panorama Extra prenatális teszt NIPT vizsgálatok 239 000 7-10
Panorama ügyviteli díj (mintakezelési és adminisztrációs díj egyben) Egyéb díjak 20 000 n/a
Klinikai Exom

Exom szekvenálás (WES), a teljes emberi kódoló géntérkép meghatározása, a klinikailag lényeges (patogén) mutációk és az ACMG génpanel (73 gén) eredményének kiértékelése.

NGS szekvenálás 299 000 30
Klinikai Exom Duo

Szülők vagy vérrokonok esetén 2 minta egyidejű meghatározása és kiértékelése.

NGS szekvenálás 499 000 30
Klinikai Exom Trio

Szülők vagy vérrokonok esetén 3 minta egyidejű meghatározása és kiértékelése.

NGS szekvenálás 599 000 30
Exom szekvenálás alapú génpanel

Egy választott génpanel kiértékelése exom szekvenálás alapú analízissel (szekvencia meghatározás).

NGS szekvenálás 249 000 30
Exom Plus – exom szekvenáláshoz (utólag) kérhető, további génpanel kiértékelések

A már megrendelt és elvégzett génpanel vizsgálatot követően, utólag is kérhető génpanel elemzések. Ebben az esetben nem szükséges a szekvenálást újból elvégezni, hanem a már elkészült szekvencia adatokból történik a kért további génpanel(ek) kiértékelése.

NGS szekvenálás 99 000 20
Más laboratóriumban készült teljes exom vizsgálat célzott kiértékelése

A nyers adatokat tartalmazó, hozott variáns (VCF) file kiértékelése a klinikai információk alapján, tanácsadással.

NGS szekvenálás 199 000 20
BRCA Focus – öröklődő emlő- és petefészekrák genetika

Az öt leggyakoribb genetikai eltérés (mutáció) meghatározása a BRCA1 és BRCA2 génekben (BRCA1 185delAG, 300T>G, 5382insC, BRCA2 6174delT, 9326insA).

Emlő- és petefészekrák panel 109 000 30
BRCA Complete – öröklődő emlő- és petefészekrák komplex genetika (NGS + MLPA)

A BRCA1 és BRCA2 gének komplett szekvencia meghatározása NGS módszerrel. Egyben tartalmazza a BRCA1/2 gének nagy génhibáinak (delécióinak és duplikációinak) MLPA módszerrel történő vizsgálatát is.

Emlő- és petefészekrák panel 229 000 30
BRCA (NGS) – öröklődő emlő- és petefészekrák genetika

A BRCA1 és BRCA2 gének komplett szekvencia meghatározása. A vizsgált gének teljes hosszában eddig leírt több, mint 500 pontszerű genetikai eltérés detektálása (NGS).

Emlő- és petefészekrák panel 169 000 30
BRCA (MLPA) – öröklődő emlő- és petefészekrák genetika

A BRCA1 és BRCA2 gének nagy génhibáinak (delécióinak és duplikációinak) MLPA módszerű vizsgálata.

Emlő- és petefészekrák panel 129 000 30
Örökletes daganat rizikó génpanel vizsgálat

A vizsgálat 160 gén teljes kódoló szakaszainak vizsgálatát tartalmazza, melyekről ismert, hogy befolyásolják a daganat kialakulásának kockázatát.

Emlő- és petefészekrák panel 299 000 30
Tumor exom szekvenálás (háromszor mélyebb szekvenálás)

Onkológus által kért mutációk kiértékelése

Tumor szekvenálás 499 000 20
FFPE minta feldolgozásának díja

A tumor exom vizsgálati ára tartalmazza, nem visszatéríthető.

Egyéb díjak 50 000 n/a
MLPA / MS-MLPA

Adott betegség genetikai hátterével érintett gén/gének delécióinak illetve duplikációinak (MPLA módszerrel történő) vagy metilációs mintázatának meghatározása (MS-MLPA módszerrel).

Kvantitatív molekuláris genetikai vizsgálat (MLPA) 129 000 30
Family-Check VD – Célzott mutáció vizsgálat

A Vascular Diagnostics Laboratórium vizsgálata során azonosított egyedi, klinikailag jelentős (patogén) genetikai eltérés ellenőrzése/célzott vizsgálata a családtagok (vérrokonok) esetében, vérmintából, szájnyálkahártya kaparékból, magzatvízből vagy chorion boholy mintából. A magzatvíz vagy chorion boholy mintavételt az ár nem tartalmazza.

Családi vizsgálat; ismert mutáció Sanger szekvenálása 49 000 15
Family-Check – Célzott mutáció vizsgálat

Korábban más laboratóriumban kimutatott egyedi, klinikailag jelentős (patogén) genetikai eltérés ellenőrzése/célzott vizsgálata a családtagok (vérrokonok) esetében vérmintából, szájnyálkahártya kaparékból, magzatvízből vagy chorion boholy mintából. A vizsgálat csak a külső intézet által kiadott lelet birtokában illetve a mutáció pontos ismeterében végezhető el. A magzatvíz vagy chorion boholy mintavételt az ár nem tartalmazza.

Családi vizsgálat; ismert mutáció Sanger szekvenálása 69 000 15
Hagyományos kariotipizálás (kromoszómafestés G-sávozással vérmintából)

A kariotipizálás a kromoszómák mennyiségbeli eltéréseit, illetve kiegyensúlyozott transzolokációkat, inverziókat, nagyobb kromoszóma töréseket, áthelyeződéseket vizsgálja.

Hagyományos kariotipizálás 35 000 20
Hagyományos kariotipizálás (kromoszómafestés G-sávozással magzatvíz vagy méhlepény bioptátumból)

A kariotipizálás a kromoszómák mennyiségbeli eltéréseit, illetve nagyobb kromoszóma töréseket, áthelyeződéseket vizsgálja. A magzatvíz illetve méhlepény mintavétel költségét az ár nem tartalmazza.

Hagyományos kariotipizálás A vizsgálat áráról érdeklődjön kollégáinknál. 15
Digitális kariotipizálás array CGH módszerrel (Affymetrix chip) vérmintából (posztnatális)

A hagyományos módszerekhez képest 1000-szeres felbontású vizsgálat. Születés utáni, felnőttkori vizsgálat, mely nagyfelbontású genetikai térképezést tesz lehetővé meddőségi, IVF-kivizsgálások, habituális vetélések esetében, valamint a nem tisztázott genetikai hátterű mentális fejlődési és egyéb veleszületett rendellenességek kivizsgálásában. A genetikai konzultációt az ár nem tartalmazza.

Digitális kario/CMA/array CGH technika 199 000 20-30
Digitális kariotipizálás array CGH módszerrel (Affymetrix Optima chip) vérmintából (pretnatális)

A hagyományos módszerekhez képest 1000-szeres felbontású vizsgálat. Prenatalis vizsgálat, amely nagyfelbontású genetikai térképezést tesz lehetővé. A genetikai konzultációt az ár nem tartalmazza.

Digitális kario/CMA/array CGH technika 199 000 10
Digitális kariotipizálás array CGH módszerrel (Affymetrix chip) vérmintából (posztnatális)

Szülők vagy vérrokonok esetén 2 minta egyidejű mieghatározása és kiértékelése.

Digitális kario/CMA/array CGH technika 299 000 20-30
Digitális kariotipizálás array CGH módszerrel (Affymetrix chip) vérmintából (posztnatális)

Egy családból 3 minta egyidejű meghatározása és kiértékelése.

Digitális kario/CMA/array CGH technika 399 000 20-30
Sürgősségi felár digitális kariotipizálás esetén

(alap áron felüli tétel).

Egyéb díjak 60 000 5
Y-kromoszóma mikrodeléció meghatározása vérmintából

Az Y-kromoszóma AZFa, AZFb és AZFc régióinak vizsgálata. A fertilitás genetikai akadálya lehet férfiaknál az oligozoospermia és az azoospermia mögött meghúzódó olyan Y-kromoszóma rendellenesség, mely az ivarsejtképzodés szabályozásáért felelős (AZF) régiókat érinti.

Fragmens analízisek 49 000 15
Fragilis-X kromoszóma meghatározása vérmintából

A fragilis X-szindróma az X-kromoszóma törékenységével járó örökletes kórkép, amely a korai petefészek-kimerülés gyakori okozója.

Fragmens analízisek 89 000 30-40
CFTR gén 36 leggyakoribb (hot-spot) mutációjának vizsgálata

A cisztás fibrózisban szenvedő férfiak 98%-a meddő, míg a betegséggel érintett nőknél a teherbeesés az átlagosnál nehezebb. A cisztás fibrózis hátterében a CFTR gén mutációi állnak.

Fragmens analízisek 55 000 15
FSH-receptor Ser680Asn polimorfizmus meghatározása vérmintából

Az FSH (follikulus-stimuláló hormon) receptorának Asn680Ser változata (polimorfizmusa) erős összefüggést mutat az asszisztált reprodukció során alkalmazott petefészek stimulálás hatékonyságával. A genetikai polimorfizmus ugyanis befolyásolja a receptor működését és ezáltal a peteérést serkentő hormonra való érzékenységet.

Polimorfizmus vizsgálatok 30 000 15
LHCG-receptor Asn312Ser polimorfizmus meghatározása vérmintából

Az LH (luteinizáló hormon) receptorának Asn312Ser változata (polimorfizmusa) összefüggést mutat az asszisztált reprodukció során alkalmazott petefészek stimulálás hatékonyságával.

Polimorfizmus vizsgálatok 30 000 15
Thrombosis mutáció panel

FV + MTHFR + PT gének leggyakoribb 3 mutációjának együttes vizsgálata

Polimorfizmus vizsgálatok 21 000 10
Factor V gén (FV) – Leiden mutáció meghatározása

Az V. véralvadási faktor ún. Leiden mutációjának megléte lényegesen emeli a trombózis bekövetkezésének kockázatát. Ha egy kópiában van jelen a mutáció, akkor 6-szorosra, míg ha a hibás génből kettő van, akkor 50-80 szeresére nő a trombózis kockázata

Polimorfizmus vizsgálatok 9 000 10
MTHFR gén – C677T mutáció meghatározása

Az MTHFR gén C677T mutációja (amely megemeli a homocisztein vérszintjét) a trombózisrizikót kétszeresére emeli. Ha csak egy kópiában van jelen a mutáció az nem jelent fokozott kockázatot, csak akkor, ha a hiba mindkét allélon kimutatható. Az MTHFR gén jelen mutációja nemcsak a trombózisrizikót emeli, de csökkent csont ásványi-anyag sűrűséggel is jár, ami a csonttörési kockázatot is fokozza

Polimorfizmus vizsgálatok 9 000 10
Prothrombin gén (PT) – G20210A mutáció meghatározása

A prothrombin gén mutációjának következtében megnő a trombózishajlam. Ez a mutáció egy nem-kódoló DNS szakasz hibája, melynek következtében a fehérje szerkezete nem károsodik, hanem a fehérjeszintézis mértéke módosul. Már heterozigóta formában is 30%-kal emelkedik a szérum prothrombin szintje, aminek következtében 2,8-4,6-szorosra nő a vénás trombózis esélye

Polimorfizmus vizsgálatok 9 000 10
Laktóz intolerancia genetikai meghatározása – LCT 13910 C/T polimorfizmus

A tejcukor (laktóz) lebontását a vékonybélben a laktáz enzim végzi. A laktáz enzim a laktáz (LCT) génről keletkező fehérje. A laktóz intolerancia genetikai hátterében azonban az MCM6 gén 13910 C/T polimorfizmusát vizsgáljuk, mert ez befolyásolja az LCT gén működését (kifejeződését) és a keletkező laktáz enzim mennyiségét.

Polimorfizmus vizsgálatok 12 000 10
Wilson-kór (ATP7B gén) – H1069Q mutáció meghatározása

A Wilson-kór egy ritka, kezelés nélkül halálhoz vezető, veleszületett anyagcsere-betegség. A Magyarországon leggyakoribb, a betegek 70%-ában előforduló, H1069Q génmutáció kimutatása.

Mutáció vizsgálat 20 000 10
Komplex endormetriális mikrobiom – EMMA+ALICE vizsgálat uterus mintából

Az endometriális mintában található baktériumok genetikai állományának mennyiségét és százalékos arányát vizsgálja. Az eredmény tartalmazza a Lactobacillusok százalékos értékét és az 1%-nál nagyobb mennyiségben előforduló egyéb baktériumokat. Mindezek mellett az endometrium krónikus gyulladásáért felelős leggyakoribb patogén baktériumot is vizsgáljuk a mintákban.

Mikrobiom vizsgálatok 169 000 20
Mikrobiom meghatározás bőr törletből

Az bőrtörlet mintában található baktériumok genetikai állományának mennyiségét és százalékos arányát vizsgálja.

Mikrobiom vizsgálatok 169 000 20
Signatera TERVEZŐ- Személyre szabott liquid biopszia vizsgálat megtervezése és kialakítása

Az adott daganatra jellemző molekuláris genetikai “ujjlenyomat” azonosítása személyre szabott liquid biopsziához. Az eltávolított daganatszövetből és friss vénás vérből (fehérvérsejtekből) végzett komplex vizsgálat.

Tumor DNS kimutatás 1 090 000 20-30
Signatera KÖVETŐ – Személyre szabott liquid biopszia vizsgálat (vérminta analízis)

Keringő molekuláris reziduális tumor-DNS kimutatása a vérben. Csak Signatera TERVEZŐ után vagy CSOMAGBAN kérhető.

Tumor DNS kimutatás 359 000 10
Signatera CSOMAG 1

Signatera TERVEZŐ + 1 db Signatera KÖVETŐ liquid biopszia vizsgálat (kezdő időpontban vagy követési céllal)

Tumor DNS kimutatás 1 250 000 20-30
Signatera CSOMAG 2

Signatera TERVEZŐ + 2 db Signatera KÖVETŐ liquid biopszia vizsgálat (követésre, vagy 1 kezdő időpontban és 1 követési céllal)

Tumor DNS kimutatás 1 450 000 20-30
Signatera KONZULTÁCIÓ

30 perc szakértői konzultáció Signatera vizsgálat előtt vagy az eredmények értelmezéséhez. Megrendelt teszt árából levonódik, nem visszatéríthető.

Tumor DNS kimutatás 20 000 n/a
Signatera előtti tumorszövet alkalmassági vizsgálat

Mintalogisztika, szövettani mintaelőkészítés és metszés, patológus vélemény (daganat kijelölése és mennyisége a szövetben), adminisztráció. Megrendelt teszt árából levonódik, nem visszatéríthető.

Tumor DNS kimutatás 75 000 n/a
ThyroPan

Pajzsmirigy hideg göb genetikai vizsgálata vékonytű biopsziából (ún. FNAB minta). A teszt olyan genetikai eltéréseket vizsgált, amelyek szerepet játszhatnak a tumoros folyamatok kialakulásában, így a rutin citológiai eredményt kiegészítve segíthet a rákos elfajulás korai felismerésében. A tesztben foglalt 23 gén összesen 357 eltérésének egyidejű analízise alapján 80% feletti pontossággal tudja megbecsülni a rákos folyamat kialakulásának valószínűségét. Az ár a mintavételt nem tartalmazza.

Pajzsmirigy genetikai vizsgálatok 199 000 20-30
ThyroPan FFPE

Differenciált pajzsmirigyrák (papilláris vagy follikuláris forma) kezelését kiegészítő genetikai diagnosztika. A vizsgálat a már kialakult daganat esetében is segítséget nyújt, a kezelés mikéntjéhez ad hasznos információt. A teszt elvégzéséhez a daganatszövetre (FFPE blokkok) van szükség. Az ár a szövetminta patológiai feldolgozását tartalmazza.

Pajzsmirigy genetikai vizsgálatok 249 000 20-30
FFPE minta feldolgozásának díja

A ThyroPan FFPE vizsgálat ára tartalmazza, nem visszatéríthető.

Egyéb díjak 50 000 n/a
Humángenetikai konzultáció a vizsgálatot megelőzően (PRE-TESZT)

Konzultáció klinikai genetikussal. Családi anamnézis a genetikai vizsgálat előtti, hozott egészségügyi dokumentáció értelmezése (szükség esetén beleértendő a vizsgálat utáni konzultáció is)

Humán genetikai konzultáció 35 000 n/a
Humángenetikai konzultáció a vizsgálatot követően (POSZT-TESZT), leletértelmezés

A Vascular Diagnostics Laboratóriumban elvégzett genetikai vizsgálat eredményének értelmezése klinikai genetikussal (amennyiben nem történt előzetes konzultáció a Vascular Diagnostics Kft.-nél)

Humán genetikai konzultáció 35 000 n/a
Humángenetikai konzultációa NIPT vizsgálatot megelőzően (EK PRE-TESZT)

Konzultáció klinikai genetikussal Panorama és/vagy Vistara vizsgálat előtt. Az anamnézis vagy az előzetes Panorama kérdőiv alapján rizikócsoportba tartozók részére.

Humán genetikai konzultáció 15 000 n/a
Humángenetikai konzultációa a NIPT* vizsgálatot megelőzően (NEK PRE-TESZT)

Konzultáció klinikai genetikussal Panorama és/vagy Vistara vizsgálat előtt. Az anamnézis vagy az előzetes Panorama kérdőiv alapján rizikócsoportba nem sorolható páciensek részére.

Humán genetikai konzultáció 25 000 n/a
Humángenetikai konzultáció a NIPT* vizsgálatot követően (HR POSZT-TESZT)

Konzultáció klinikai genetikussal Panorama és/vagy Vistara vizsgálat után. Magas rizikójú szűrőteszt eredmény értelmezése, 20-30 percben.

Humán genetikai konzultáció n/a
Humángenetikai konzultáció a NIPT* vizsgálatot követően (LR POSZT-TESZT)

Konzultáció klinikai genetikussal Panorama és/vagy Vistara vizsgálat után. Alacsony rizikójú szűrőteszt eredmény értelmezése, 20-30 percben.

Humán genetikai konzultáció 25 000 n/a
PCA3 prosztatarák szűrőteszt

PCA3 prosztatarák szűrőteszt, vizeletből.

Prosztatarák szűrővizsgálat 79 000 15
bt_bb_section_top_section_coverage_image